Tidningen Svensk Vindkraft

Vi publicerar nyheter, reportage och intervjuer från vindkraftsbranschen. Syftet med tidningen är att arbeta för vindkraftens fortsatta utveckling, att nyansera debatten, förmedla forskningsresultat och information om teknisk utveckling samt bevaka och granska såväl vindkraftsbranschen som myndigheters och politikers arbete. Tidningen ges ut 5 ggr/år på svenska och 5 ggr/år på engelska i en något mer komprimerad version.

Artikelutdrag

Vill du annonsera?​

Advertising in the magazine you'll reach all wind power stakeholders such as; producers, owners, electricity companies, entrepreneurs, projectors, suppliers, service and maintenance companies, authorities, county administrative boards, politicians, researchers, the media, etc.

Subscribe to our magazine

Swedish Windpower

Vi publicerar nyheter, reportage och intervjuer från vindkraftsbranschen. Syftet med tidningen är att arbeta för vindkraftens fortsatta utveckling, att nyansera debatten, förmedla forskningsresultat och information om teknisk utveckling samt bevaka och granska såväl vindkraftbranschen som myndigheters och politikers arbete. Ges ut 5 ggr/år på svenska med summering på engelska. Som medlem i Svensk Vindkraftföreningen ingår en prenumeration som en av medlemsförmånerna – annars kostar en prenumeration 800 kr/år exkl. moms (6%).