Svensk Vindkraft arrangerar Branschdagar för Drift -och Underhåll av Vindkraft

Publicerat 27 april, 2023

Den 2-3 maj 2023 välkomnas branschen till Säröhus Hotell & Restaurant belägen vid Särökusten utanför Kungsbacka. Temat för konferensen är, möjligheter och utmaningar.

Branschens alla aktörer samlas för att informera och diskutera regeringens energiplan och vilken påverkan det får för branschen.

Den en kraftiga utbyggnaden av förnybar el ger nya affärsmöjligheter vilka ställer högre krav på optimering & kontroll. Energitjänster såsom kapacitet och frekvenshållning ställer i sin tur krav på nya tekniska lösningar. Allt detta och mycker mer kommer att presenteras.

Varmt välkomna ! /Svensk Vindkraft

Mer information här: https://svenskvindkraft.com/vindkraftsdagarna/

Fler nyheter som kanske intresserar dig

Tackgåvor blir stöd till Ukraina!

Tackgåvor blir stöd till Ukraina!

Istället för talargåvor vid våra konferenser Winterwind och Branschdagarna Drift & Underhåll valde vi att stötta Ukrainas folk. Kriget är oerhört grymt och stödet till det ukrainska folket behövs allt jämt. Tack till våra föredragshållare - nu är pengarna skickade...

läs mer
Årets vindkraftspris till Tove Andersson!

Årets vindkraftspris till Tove Andersson!

Tove Andersson har under flera år gjort ett starkt avtryck i den svenska vindkraftbranschen. Med hög integritet och självklar auktoritet har hon värnat vindkraftens möjligheter i en konfliktfyllt omvärld. Hon har genom sina insikter i branschens juridiska vardag...

läs mer