Svensk Vindkraft arrangerar Branschdagar för Drift -och Underhåll av Vindkraft

Publicerat 27 april, 2023

Den 2-3 maj 2023 välkomnas branschen till Säröhus Hotell & Restaurant belägen vid Särökusten utanför Kungsbacka. Temat för konferensen är, möjligheter och utmaningar.

Branschens alla aktörer samlas för att informera och diskutera regeringens energiplan och vilken påverkan det får för branschen.

Den en kraftiga utbyggnaden av förnybar el ger nya affärsmöjligheter vilka ställer högre krav på optimering & kontroll. Energitjänster såsom kapacitet och frekvenshållning ställer i sin tur krav på nya tekniska lösningar. Allt detta och mycker mer kommer att presenteras.

Varmt välkomna ! /Svensk Vindkraft

Mer information här: https://svenskvindkraft.com/vindkraftsdagarna/

Fler nyheter som kanske intresserar dig

Inbjudan till konferens

Inbjudan till konferens

SVENSK VINDKRAFT OCH SKF BJUDER IN TILL NÄTVERKSTRÄFF HOS SKF I GÖTEBORG!TEMA OCH MÅLGRUPPSyftet är att bjuda in till en nätverksträff med intressanta talare från både SKF och vindkrafts-ägare och därmed bidra till kunskapsutbyte inom drift & underhåll med fokus...

läs mer
Lokala vindelproducenter anmäler GEAB

Lokala vindelproducenter anmäler GEAB

Gotland har sedan länge bland de högsta nätavgifterna i Sverige och förändringen av vilka som debiteras denna höga avgift har lett till att Gotlands vindelproducenter nu anmält GEAB, Gotlands Elnät Aktiebolag, till Elmarknadsinspektionen. Föreningen anser att avgiften...

läs mer